fbpx

Mentalitate de antreprenor

10 pasi de la limitari la

Asigura-ti un loc la seminarul GRATUIT din Cluj-Napoca, din 23 Aprilie!

Vino sa afli cum sa treci de la un model de tip ”Nu pot!”, ”Poate altii reusesc, la mine situatia e diferita…”, la ”Ok, am inteles, POT SI EU!?”
Iti promit ca iti vei lua cateva idei pe care le vei putea folosi imediat pentru a te pune pe directia visurilor tale!

Daca esti:

 • Antreprenor
 • Student
 • Intraprenor
 • Profesor
 • Trainer
 • Vanzator
 • Liber Profesionist
 • Doctor
 • Network Marketer
 • Psiholog
 • Avocat
 • O persoana care vrea sa se dezvolte

Si ai dori sa:

 • te resetezi, sa iti redobandesti increderea in potentialul propriu
 • nu te mai autosabotezi, carand bagaje emotionale inutile
 • treci de la teama la curajul de a face primul pas
 • treci de la rezistenta la schimbare la adevarata libertate
 • intri intr-un proces de dezvoltare interioara
 • ii inspiri pe oamenii din echipa sa aiba incredere in tine si in valorile companiei
 • te disciplinezi pentru a te tine de angajamentele si de deciziile tale constiente

Asigura-ti locul acum!
Alege ora la care doresti sa participi:

Nu e putin lucru ca, in aceasta "explozie" culturala si informationala a timpului actual, cineva sa vina si sa-ti vorbeasca despre operele unor titani :Earl Nightingale, Maxwell Maltz, Napoleon Hill, Bob Proctor, si multi altii..! si ceea ce aduce caldura acestui discurs, este insasi viata si evolutia profesionala si umana a Danielei.
Darius Ponov
Psiholog
Aseară am participat la seminarul " 10 pași de la limitări la posibilități" pe care Daniela Nica l-a susținut la Pitești. Mi-a plăcut energie ei, informațiile bine structurate și ușor de asimilat și nu în ultimul rând sinceritatea Danielei. Îmi mod sigur îmi va fi de folos tot ce am învățat. Mulțumesc mult Daniela Nica! Mult succes in tot ceea ce faci!
Alina Ghita
Asistant Manager
Astazi am participat la seminarul 10 pasi de la limitari la posibilitati.Daniela ai fost extraordinara si live. Eu te stiam mai mult din webinarii si intradevar la asemenea evenimente vibratia este diferita.Mi-a placut exemplul tau referitor la legea sacrificiului si am inteles ca e bine sa nu gandim in termeni de sau sau ,ci in termeni de si-si.Succes in continuare! Te mai asteptam in Timisoara.
Sorina Maseck
Neurolog

Asigura-ti locul acum!
Alege ora la care doresti sa participi:

Peste 10000 de participanti in ultimii 2 ani la evenimentele live!

Share on facebook
Share on facebook
Share on linkedin
Share on linkedin
Astazi am participat la seminarul 10 pasi de la limitari la posibilitati. Daniela esti exact asa cum mi te-am imaginat, cum te-am perceput din webinariile tale gratis online. Esti de o naturalețe si simplitate care transmite sincer informația,din inima. Traiesti fiecare cuvânt pe care il rostești. Esti un exemplu de urmat! Felicitari si succes in continuare! Te mai asteptam in Timisoara.
Adriana Sandor
Este un exemplu ca persoana,dar si ca trainer. Mi-a dat speranta si apoi credinta ca pot face mult mai mult in viata si ca pot sa-mi ating visul. Programele ei si felul cum pune accent pe niste cuvinte cheie imi clarifica de fiecare data gandirea si capat o noua constientizare. Si foarte important este ca ACUM actionez ,ma misc inspre vis totul datorita incurajarii Danielei in mine si in noi.
Cristina Nastasa
Profesor limba Engleza
LA CAZINOUL VIETII, MIZA CEA MAI IMPORTANTA ESTI TU ! PARIAZA INTOTDEAUNA PE TINE ! Este doar una dintre concluziile pe care le-am tras astazi la seminarul DANIELEI NICA, desfasurat la Constanta. A fost o experienta unica, alaturi de un om UNIC ! Multumiri pentru munca si generozitatea pe care le impartasesti oamenilor!
Maria Mihail

Despre Daniela Nica

Daniela Nica de 12 ani se dezvolta in fiecare zi, iar de 5 ani si-a pus viata intr-un experiment in echipa John Maxwell. Intr-un experiment de crestere, in care fiecare nou obstacol este o noua provocare de a construi un nou exemplu pentru cei care vor sa o urmeze. De la simplu membru JMT, plina de frici si convingeri limitative, la un membru activ care facea primii pasi in a aplica sistemul de business propus de Paul Martinelli, la un facilitator al programului „Harta Succesului in 90 de zile”, in care a inceput sa ii ghideze pe ceilalti colegi sa faca primii pasi, Daniela a ajuns sa fie selectata de conducerea JMT pentru a conduce linia de mentalitate antreprenoriala in programul de mentorship JMT. In ultimii 4 ani, Daniela a construit o afacere de speaking, mentoring si coaching de succes, cu mii de clienti din peste 15 tari, si-a transformat venitul anual in venit lunar si are o cifra de afaceri de 6 cifre in euro.

Plină de vervă și carismă Daniela iți dă puterea și încrederea să încerci! Să îți iei elan și să te arunci în apele " învolburate" ale psihicului uman, să te reclădești și să te recompui după legi numai de unii știute. Și asta, indiferent de vârstă și profesie, te scoate din monotonie și te împinge oarecum înainte. Mai fermecătoare live decât on line, Daniela chiar își traiește visul, motivându-te să faci și tu la fel. Bravo, Daniela!!!
Maria Finta
Economist
M-am regasit in multe lucruri pe care le-ai spus (legate de frica esecului si neincrederea in noi insine ca putem reusi ceea ce ne propunem; pana la urma putem face orice daca perseveram si daca este cineva care sa ne sustina; dar una este sa constientizezi acest lucru si alta sa actionezi). Astfel de discursuri ne "trezesc" din starea in care ne aflam si ne fac sa ne dam seama de potentialul nostru si de faptul ca orice esec este de fapt un pas inainte daca stim sa invatam din ceea ce am gresit si sa actionam diferit in continuare.
Stefan Condrea
Student

Locatia:

A decide sa incepi sa lucrezi la credintele care te limiteaza este, probabil, cea mai importanta decizie pe care o vei lua vreodata!