fbpx

Ce include programul

  • Înregistrările subtitrate pentru 3 evenimente Summit ce au avut loc în America;
  • Ghidare profesionistă în călătoria ta cu 21 lecții predate atât de Paul Martinelli și de alți invitați, specialiști selectați cu atenție;
  • Program de 90 zile Psihologia Prețurilor cu Dr David Martinelli;
  • Lectii LIVE cu Daniela Nica;
  • Acces la comunitatea pe grupul închis de Facebook, unde poți împărtăși idei.

Ai urmatoarele BONUSURI

Despre traineri

Paul Martinelli

Timp de aproape doua decenii a construit, de la zero,  un business in domeniul curateniei, pe care a ajuns sa il vanda cu un milion de dolari. In tot acest timp a devenit constient si a lasat sa creasca in interiorul sau dorinta de a inspira oamenii de pe scenele lumii. Paul a impartit scena cu giganti ai dezvoltarii personale si si-a infiintat propria firma de training, speaking si coaching. Este presedintele John Maxwell Team, un grup de elita formati din coachi si comunicatori certificati, mentorati de expertul si autorul de leadership numarul 1, conform New York Times, John C. Maxwell, cu care Paul este partener de business. A construit de la zero cinci companii de multe milioane de dolari. A creat si a vandut planuri de marketing si vanzari pentru produse si servicii de peste 200 de milioane de dolari. Este unic in lume prin faptul ca a ajutat zeci de mii de persoane sa puna in aplicare un sistem care nu numai sa ii ajute sa devina profesionisti in domeniul trainingului si coachingului, ci si sa isi creeze, la randul lor, afaceri generatoare de profit. Paul Martinelli vine in ajutorul antreprenorilor care au nevoie de claritate, viziune si metode de a-si creste afacerile.

Roddy Galbraith

Roddy Galbraith este un expert în training de public speaking și îi ajută pe oameni să își ducă la nivel de excelență arta comunicării prin crearea conectării profunde și prin predarea de conținut relevant. Ca învățăcel de o viață, interesul lui în psihologie și studiul în hipnoterapie cognitiv- comportamentală, nu doar că i-au dezvoltat înțelegerea naturii umane, dar i-au permis să învețe mii de oameni cum să devină comunicatori excelenți. Prin mentorarea sa 1 la 1, webinarii, workshop-uri și diverse programe online, toate la mare căutare, Rody îi inspiră pe oameni să își atingă potențialul și să vadă cu adevărat cât sunt de valoroși, pe scenă și nu numai.

Daniela Nica

Daniela Nica este o fata simpla de la tara, care a plecat in Italia dupa prima facultate pentru a face munci grele, fizice. A infruntat multe obstacole si credinte care o tineau pe loc si a inceput sa isi urmeze visul, acela de a inspira un milion de oameni sa fie, sa faca si sa aiba mai mult in viata lor. Desi circumstantele din viata ei strigau ca nu are nicio sansa, Daniela a construit o afacere de speaking, training, coaching cu mii de clienti din peste 15 tari. Ea este mentor in catedra de profesori din John Maxwell Team Romania pe culoarul mindset si presedinte Empowerment Mentoring Romania. Daniela si-a dublat veniturile in fiecare an in ultimii 5 ani si se apropie cu pasi repezi de o jumatate de milion de dolari ca cifra de afaceri. Cea mai importanta lectie pe care Daniela a invatat-o in timp si o preda in cursurile si evenimentele ei este aceea ca rezultatele noastre sunt intotdeauna mici comparativ cu potentialul nostru infinit.

Vrei sa iti cresti afacerea considerabil?