fbpx

Știai că?!

Un milionar poate deveni un om al străzii. Un om al străzii poate deveni milionar. In aceeași măsura. Cu aceeași probabilitate. Ce face diferența? Gândirea! Gândirea este

Problema este ca cei mai multi oameni au credinte limitative despre bani, precum „Oamenii bogati sunt rai/Oamenii bogati profita de altii”, „Banii nu aduc fericirea”, „Banii, ochiul..stim noi cui.” 

Crezand lucruri de genul acesta, nu ne dam seama ca ceea ce credem si ceea ce spunem ca ne dorim (mai multi bani) sunt in contradictoriu. Cu alte cuvinte, degeaba vom incerca din rasputeri sa facem bani mai multi, daca avem aceasta convingere ca oamenii bogati sunt rai, iar noi vrem sa fim buni…atunci, in mintea noastra se duce o lupta de genul „vreau sa fiu bogat sau vreau sa fiu bun??!” Bunatatea va invinge, fireste…NESTIIND ca nu este o chestiune de SAU/SAU, ci de SI/SI.

Asadar, faci eforturi sa fii promovat, sa vinzi un produs, sa gasesti mai multi clienti…si totusi, vocea de fundal a convingerilor tale si stima de sine te vor trage in jos, daca nu sunt in aliniament cu ceea ce spui ca vrei de fapt. 

Vestea buna este ca aceste lucruri, o data constientizate…se pot schimba! Ne ocupam noi sa te facem constient si chiar sa te „socam” putin, daca este nevoie, la evenimentul „Cele 4 cicluri ale banilor” unde vom aprofunda subiectul banilor in asa fel incat sa poti aplica imediat aceste principii in viata ta pentru rezultatele pe care spui ca ti le doresti. 

Ce vei afla la eveniment:

 • Ce gandire trebuie sa aiba in raport cu banii orice persoana care isi doreste o viata abundenta
 • Cum ne tin pe loc miturile despre bani si oamenii bogati incat sa poti produce o schimbare
 • Care este diferenta dintre economisirea buna si economisirea rea
 • Cum iți limitează imaginea de sine nivelul de venit actual
 • Cum iti faci, economisesti, inmultesti si protejezi banii
 • De cine/ce sa iti protejezi banii atunci cand ii ai
 • De ce lumea are nevoie de tine bogat

Agenda zilei

Evenimentul va fi in limba engleza si va fi tradus in limba romana.

Bilet standard

Lei 250
 • Acces la sesiunile generale

Evenimentul este SOLD OUT!

Totusi, avem o solutie pentru tine!

Inca mai sunt locuri la pranz si la sesiunea de intrebari si raspunsuri, un cerc restrans, unde fiecare raspuns al lui Paul este un „teaching”!

Ai oportunitatea de a face poze cu Daniela si cu Paul!

BONUS! Acces la inregistrarea evenimentului de anul trecut: Entrepreneurial Mindset!

Bilet Pranz + Q&A + Poze

Lei 247
 • Acces la pranz
 • Acces la sesiunea interactiva cu Paul Martinelli
 • Oportunitate de fotografii cu Daniela si Paul
 • Acces la inregstrarea evenimentului de anul trecut - „Entrepreneurial Mindset”
 • Cina VIP (pe baza de invitatie) - eveniment cu un numar foarte restrans de participanti in limba engleza
  Paul Martinelli va preda o lectie pe care o preda exclusiv in evenimente private.
  Sesiune de intrebari si raspunsuri.

  Costul cinei este separat. Pentru detalii, da click pe butonul de mai jos:

Despre vorbitori

Paul Martinelli

Timp de aproape doua decenii a construit, de la zero,  un business in domeniul curateniei, pe care a ajuns sa il vanda cu un milion de dolari. In tot acest timp a devenit constient si a lasat sa creasca in interiorul sau dorinta de a inspira oamenii de pe scenele lumii. Paul a impartit scena cu giganti ai dezvoltarii personale si si-a infiintat propria firma de training, speaking si coaching. Este presedintele John Maxwell Team, un grup de elita formati din coachi si comunicatori certificati, mentorati de expertul si autorul de leadership numarul 1, conform New York Times, John C. Maxwell, cu care Paul este partener de business. A construit de la zero cinci companii de multe milioane de dolari. A creat si a vandut planuri de marketing si vanzari pentru produse si servicii de peste 200 de milioane de dolari. Este unic in lume prin faptul ca a ajutat zeci de mii de persoane sa puna in aplicare un sistem care nu numai sa ii ajute sa devina profesionisti in domeniul trainingului si coachingului, ci si sa isi creeze, la randul lor, afaceri generatoare de profit. Paul Martinelli vine in ajutorul antreprenorilor care au nevoie de claritate, viziune si metode de a-si creste afacerile.

Daniela Nica

Daniela Nica este o fata simpla de la tara, care a plecat in Italia dupa prima facultate pentru a face munci grele, fizice. A infruntat multe obstacole si credinte care o tineau pe loc si a inceput sa isi urmeze visul, acela de a inspira un milion de oameni sa fie, sa faca si sa aiba mai mult in viata lor. Desi circumstantele din viata ei strigau ca nu are nicio sansa, Daniela a construit o afacere de speaking, training, coaching cu mii de clienti din peste 15 tari. Ea este mentor in catedra de profesori din John Maxwell Team Romania pe culoarul mindset si presedinte Empowerment Mentoring Romania. Daniela si-a dublat veniturile in fiecare an in ultimii 5 ani si se apropie cu pasi repezi de o jumatate de milion de dolari ca cifra de afaceri. Cea mai importanta lectie pe care Daniela a invatat-o in timp si o preda in cursurile si evenimentele ei este aceea ca rezultatele noastre sunt intotdeauna mici comparativ cu potentialul nostru infinit.

Vrei sa devii partener cu noi la eveniment?

Atmosfera de anul trecut:

SOLD OUT!

Bilet standard

Lei 250
 • Acces la sesiunile generale

Evenimentul este SOLD OUT!

Bilet Pranz + Q&A

Lei 247
 • Acces la pranz
 • Acces la sesiunea interactiva cu Paul Martinelli
 • Oportunitate de fotografii cu Daniela si Paul
 • Acces la inregistrarea evenimentului de anul trecut - „Entrepreneurial Mindset”

Asigura-ti un loc acum!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Evenimentul este SOLD OUT!

Locatia: Hotel Opera Plaza