fbpx

Felicitari pentru inscriere!

Daca vreodata ti-ai setat vreun scop si nu ai reusit sa il atingi, iti propun sa iei in calcul faptul ca „esecul” nu s-a datorat faptului ca nu ai fost destul de bun/a, de talentat/a sau ca nu ai fi avut tot ce iti trebuie pentru a-l atinge.

De fapt, vreau sa iti sugerez ca, daca ti-ai setat vreodata un scop si nu l-ai atins, „esecul” nu a aparut in procesul de atingere a scopului, ci in cel destabilire a acestuia.

Exista 5 greseli pe care le poti face atunci cand iti stabilesti scopuri si daca faci una singura dintre acestea, indiferent care este acel scop si indiferent cat esti de bun, vei da gres.
Sper, deci, ca prin ceea ce ti-am spus sa te fi incurajat si sa-ti fi atras suficient de mult atentia incat sa fii prezent la webinar.
Ai luat, probabil, una dintre acele decizii pe care le luam o data in viata! Una din acele decizii menite sa te ajute sa-ti creezi un moment de cotitura transformational! Una din acele decizii dupa care nimic nu mai este la fel!

Webinarul va fi pe data de 21 Decembrie, ora 19.00.
Vei primi pe email linkul de conectare si mai multe detalii legate de webinar.

Ghizii tai la webinar

Despre Daniela Nica

Daniela Nica de 12 ani se dezvolta in fiecare zi, iar de 5 ani si-a pus viata intr-un experiment in echipa John Maxwell. Intr-un experiment de crestere, in care fiecare nou obstacol este o noua provocare de a construi un nou exemplu pentru cei care vor sa o urmeze. De la simplu membru JMT, plina de frici si convingeri limitative, la un membru activ care facea primii pasi in a aplica sistemul de business propus de Paul Martinelli, la un facilitator al programului „Harta Succesului in 90 de zile”, in care a inceput sa ii ghideze pe ceilalti colegi sa faca primii pasi, Daniela a ajuns sa fie selectata de conducerea JMT pentru a conduce linia de mentalitate antreprenoriala in programul de mentorship JMT. In ultimii 4 ani, Daniela a construit o afacere de speaking, mentoring si coaching de succes, cu mii de clienti din peste 15 tari, si-a transformat venitul anual in venit lunar si are o cifra de afaceri de 6 cifre in euro.

Despre Paul Martinelli

Timp de aproape doua decenii a construit, de la zero,  un business in domeniul curateniei, pe care a ajuns sa il vanda cu un milion de dolari. In tot acest timp a devenit constient si a lasat sa creasca in interiorul sau dorinta de a inspira oamenii de pe scenele lumii. Paul a impartit scena cu giganti ai dezvoltarii personale si si-a infiintat propria firma de training, speaking si coaching. Este presedintele JMT, un grup de elita formati din coachi si comunicatori certificati, mentorati de expertul si autorul de leadership numarul 1, conform New York Times, John C. Maxwell, cu care Paul este partener de business. A construit de la zero cinci companii de multe milioane de dolari. A creat si a vandut planuri de marketing si vanzari pentru produse si servicii de peste 200 de milioane de dolari. Este unic in lume prin faptul ca a ajutat zeci de mii de persoane sa puna in aplicare un sistem care nu numai sa ii ajute sa devina profesionisti in domeniul trainingului si coachingului, ci si sa isi creeze, la randul lor, afaceri generatoare de profit. Ceea ce reuseste sa faca in interiorul programului este sa vina in ajutorul antreprenorilor care au nevoie de claritate, viziune si metode de a-si creste afacerile. 

A decide sa incepi sa lucrezi la credintele care te limiteaza este, probabil, cea mai importanta decizie pe care o vei lua vreodata!