fbpx

Felicitari pentru inscriere!

Pentru a evolua, a ne indrepta catre ceva ce ne dorim e nevoie sa stim care este acel ‘ceva’. Claritatea acestui scop este foarte importanta in atingerea lui. Totusi, mai este un lucru important pe care il cam trecem cu vederea. Poate la fel de important este sa identificam mai intai unde suntem ACUM. Daca ai o harta si stii exact unde trebuie sa ajungi e perfect, insa nu vei stii directia si care sunt pasii pe care tu trebuie sa ii faci sa ajungi acolo daca nu identifici mai intai unde esti.

Vino la webinarul gratuit „Cele 7 trepte pentru succes in Network Marketing” alaturi de Daniela Nica si identifica pe care treapta a gandirii te afli pentru a reusi sa urci catre una superioara. Sa nu uitam ca gandirea duce la actiuni, care genereaza mult doritele rezultate. Clientii, echipa si familia iti vor multumi.

Webinarul va fi pe data de 21 Ianuarie, ora 19.00.
Vei primi pe email linkul de conectare si mai multe detalii legate de webinar.

Ghidul tau la webinar

Despre Daniela Nica

Daniela Nica de 12 ani se dezvolta in fiecare zi, iar de 5 ani si-a pus viata intr-un experiment in echipa John Maxwell. Intr-un experiment de crestere, in care fiecare nou obstacol este o noua provocare de a construi un nou exemplu pentru cei care vor sa o urmeze. De la simplu membru JMT, plina de frici si convingeri limitative, la un membru activ care facea primii pasi in a aplica sistemul de business propus de Paul Martinelli, la un facilitator al programului „Harta Succesului in 90 de zile”, in care a inceput sa ii ghideze pe ceilalti colegi sa faca primii pasi, Daniela a ajuns sa fie selectata de conducerea JMT pentru a conduce linia de mentalitate antreprenoriala in programul de mentorship JMT. In ultimii 4 ani, Daniela a construit o afacere de speaking, mentoring si coaching de succes, cu mii de clienti din peste 15 tari, si-a transformat venitul anual in venit lunar si are o cifra de afaceri de 6 cifre in euro.