fbpx

Felicitari pentru inscriere!

Poti avea o dorinta puternica, poti crede cu adevarat in posibilitatea ta de a materializa acea dorinta, poti munci din greu si, totusi, poti sa dai gres.
Pentru ca toate astea tin de procesele mintii tale constiente.
Si daca, in acelasi timp, in mintea ta nonconstienta, ruleaza programe despre faptul ca ”oamenii ca noi nu reusesc niciodata`, `la noi lucrurile au mers mereu pe dos”, ”banii nu aduc fericirea”, ”hai sa fim seriosi, noi traim in Romania”…”oamenii bogati ii manipuleaza pe cei saraci”, acestea iti vor determina rezultatele intr-un final!
 
Deci, poti avea constientizarea potentialului, poti sa CREZI ca poti si, totusi, daca ai un model de invatare contrar si functionezi pe baza acestui model de invatare…vei esua.
Ai nevoie de REPROGRAMARE.
De RESETARE.
Ai nevoie sa intelegi ca, uneori, crezi niste minciuni. Niste neadevaruri. Ai nevoie sa te cunosti. Sa-ti constientizezi potentialul. Sa renunti la bagajul, prea greu, plin de limitari, de temeri, de prejudecati, de conflicte interioare, de resentimente fata de tine si fata de anumite persoane din trecutul tau, de ranchiuna, invidie, invinovatire, ura uneori.
 
Iar pentru a schimba un efect, e nevoie sa actionezi asupra cauzei. Cauza este in mintea noastra. Mai exact, in mintea noastra subconstienta. Care este conditionata. Programata. Si care ne determina actiunile , comportamentele si rezultatele.

Webinarul va fi pe data de 3 Decembrie, ora 19.00.
Vei primi pe email linkul de conectare si mai multe detalii legate de webinar.

Ghizii tai la webinar

Despre Daniela Nica

Daniela Nica de 12 ani se dezvolta in fiecare zi, iar de 5 ani si-a pus viata intr-un experiment in echipa John Maxwell. Intr-un experiment de crestere, in care fiecare nou obstacol este o noua provocare de a construi un nou exemplu pentru cei care vor sa o urmeze. De la simplu membru JMT, plina de frici si convingeri limitative, la un membru activ care facea primii pasi in a aplica sistemul de business propus de Paul Martinelli, la un facilitator al programului „Harta Succesului in 90 de zile”, in care a inceput sa ii ghideze pe ceilalti colegi sa faca primii pasi, Daniela a ajuns sa fie selectata de conducerea JMT pentru a conduce linia de mentalitate antreprenoriala in programul de mentorship JMT. In ultimii 4 ani, Daniela a construit o afacere de speaking, mentoring si coaching de succes, cu mii de clienti din peste 15 tari, si-a transformat venitul anual in venit lunar si are o cifra de afaceri de 6 cifre in euro.

Despre Paul Martinelli

Timp de aproape doua decenii a construit, de la zero,  un business in domeniul curateniei, pe care a ajuns sa il vanda cu un milion de dolari. In tot acest timp a devenit constient si a lasat sa creasca in interiorul sau dorinta de a inspira oamenii de pe scenele lumii. Paul a impartit scena cu giganti ai dezvoltarii personale si si-a infiintat propria firma de training, speaking si coaching. Este presedintele JMT, un grup de elita formati din coachi si comunicatori certificati, mentorati de expertul si autorul de leadership numarul 1, conform New York Times, John C. Maxwell, cu care Paul este partener de business. A construit de la zero cinci companii de multe milioane de dolari. A creat si a vandut planuri de marketing si vanzari pentru produse si servicii de peste 200 de milioane de dolari. Este unic in lume prin faptul ca a ajutat zeci de mii de persoane sa puna in aplicare un sistem care nu numai sa ii ajute sa devina profesionisti in domeniul trainingului si coachingului, ci si sa isi creeze, la randul lor, afaceri generatoare de profit. Ceea ce reuseste sa faca in interiorul programului este sa vina in ajutorul antreprenorilor care au nevoie de claritate, viziune si metode de a-si creste afacerile. 

A decide sa incepi sa lucrezi la credintele care te limiteaza este, probabil, cea mai importanta decizie pe care o vei lua vreodata!