fbpx

Primul eveniment Empowered Living Italia

Abia asteptam sa te cunoastem la evenimentul din 15 Februarie 2020, la Roma. Ia-ti familia si prietenii si hai sa ne conectam fata in fata, la un cu totul alt nivel.

"Cand a venit catre noi ideea sa tinem un eveniment la Roma, nu ne-am gandit de doua ori. Este unul dintre cele mai frumoase locuri din LUME."

DANIELA NICA

Evenimentul va avea loc la hotelul Sheraton Parco de’ Medici, la data de 15 februarie, ora 09:00.

In curand vom trimite detalii despre subiectul evenimentului. Momentan iti poti asigura transportul incat sa fii la Roma pentru data de 15 februarie 2020. 

VORBITORII

DANIELA NICA

Empowered Living Romania

Daniela a înfruntat multe obstacole și credințe care o țineau pe loc și a început să își urmeze visul, acela de a inspira un milion de oameni să fie, să facă și să aibă mai mult în viața lor. Deși circumstanțele exterioare strigau că nu are nicio șansă, Daniela a construit o afacere de speaking, training, coaching cu mii de clienți din peste 15 țări și îl are ca partener de afaceri pe nimeni altul decât Paul Martinelli. Este o afacere care îi oferă posibilitatea să călătorească peste tot în lume și să aibă stilul de viață pe care și-l dorește. Daniela și-a dublat veniturile în fiecare an în ultimii 5 ani și se apropie cu pași repezi de un milion de dolari ca cifră de afaceri.

Pentru a obține aceste rezultate, Daniela are o “rețetă”:

  • vulnerabilitatea de a face lucrurile “imperfect”, conștientă fiind că este singurul mod sigur de a evolua,
  • perseverența de a face mereu următorul pas înspre visul său, o dorință arzătoare de a inspira oamenii prin povestea sa și, probabil cel mai important,
  • investiția de timp, energie și bani pentru a avea acces la cei mai buni din lume.

PAUL MARTINELLI

Empowered Living International

Timp de aproape două decenii a construit, de la zero, un business în domeniul curățeniei, pe care a ajuns să îl vândă cu un milion de dolari. În tot acest timp a devenit conștient și a lăsat să crească în interiorul său dorința de a inspira oamenii de pe scenele lumii. Paul a împărțit scena cu giganți ai dezvoltării personale și și-a înființat propria firmă de training, speaking și coaching.

Este președintele John Maxwell Team, un grup de elită formați din coachi și comunicatori certificați, mentorati de expertul și autorul de leadership numărul 1, conform New York Times, John C. Maxwell, cu care Paul este partener de business. A construit de la zero cinci companii de multe milioane de dolari. A creat și a vândut planuri de marketing și vânzări pentru produse și servicii de peste 200 de milioane de dolari.

Este unic în lume prin faptul că a ajutat zeci de mii de persoane să pună în aplicare un sistem care nu numai să îi ajute să devină profesioniști în domeniul trainingului și coachingului, ci și să își creeze, la rândul lor, afaceri generatoare de profit. Paul Martinelli vine în ajutorul antreprenorilor care au nevoie de claritate, viziune și metode de a-și crește afacerile.

RODDY GALBRAITH

Empowered Living International

Roddy Galbraith este un expert în training de public speaking și îi ajută pe oameni să își ducă la nivel de excelență arta comunicării prin crearea conectării profunde și prin predarea de conținut relevant. Ca învățăcel de o viață, interesul lui în psihologie și studiul în hipnoterapie cognitiv- comportamentală, nu doar că i-au dezvoltat înțelegerea naturii umane, dar i-au permis să învețe mii de oameni cum să devină comunicatori excelenți.

Prin mentorare 1 la 1, webinarii, workshop-uri și diverse programe online, toate la mare căutare, Roddy îi inspiră pe oameni să își atingă potențialul și să vadă cu adevărat cât sunt de valoroși, pe scenă și nu numai.

Abia asteptam sa te cunoastem fata in fata. AM INCEPUT NUMARATOAREA INVERSA! VA FI FENOMENAL!

Vino la eveniment pentru o experienta care te inalta la cote maxime.

Programul evenimentului

8:00 – 9:00 Inregistarea participantilor

9:00 – 10:20 Lectie cu Daniela Nica

10:20 – 10:40 Pauza de cafea si networking

10:40 – 12:00 Lectie cu Roddy Galbraith

12:00 – 13:00 Pauza de pranz 
Daca doresti sa iei pranzul alaturi de noi, se plateste bilet separat.  

13:00 – 15:00 Lectie cu Paul Martinelli

 

16.00 – 20.00 – Summit de business cu Daniela, Paul si Roddy (te rog sa ceri detalii la cristina@danielanica.ro)

Te asteptam cu drag!

Evenimentul cu Paul Martinelli, Roddy Galbraith si Daniela Nica

€150
  • Acces la evenimentul cu Paul Martinelli, Roddy Galbraith si Daniela Nica despre imaginea de sine, realizarea imposibilului si bariera terorii

Pranz la restaurantul hotelului

€55
  • Pranz la restaurantul hotelului Hotel Sheraton Parco de Medici
  • Posibilitatea de a te conecta cu oameni faini ca si tine
  • Asigura-te ca dupa pranz te intorci in sala pentru a continua evenimentul

Va recomandam sa va planificati sa ajungeti la Roma cu cel putin o zi inainte de eveniment (de pe 14 februarie) si sa stati cel putin o zi dupa.