fbpx

10 Pasi pentru a-ti creste increderea in tine in network marketing!

Asculta webinarul gratuit si profita acum de oferta!

ESTI GATA SA TRECI DE LA:

  • Dorinta de a te schimba la a te schimba cu adevarat?
  • Vizualizarea visului tau la indeplinirea lui?
  • Persoana care esti chiar acum la persoana care doresti sa fii?
  • A te lupta cu rezistenta la aschimbare la adevarata liberate de a fi, de a face si a avea orice iti doresti?

Ce cuprinde programul de 6 luni:

10 Pasi pentru a-ti creste increderea in sine

5 sesiuni cu Paul Martinelli de cate 2 ore, in fiecare prezentand cate 2 pasi din cei 10 pasi pentru a-ti crea o noua convingere. Sesiunile cu Paul au la sfarsit si o parte de intrebari si raspunsuri, toate sesiunile fiind traduse.

5 sesiuni cu Daniela Nica de cate doua ore in care vorbeste despre stima de sine. Pe langa asta, veti primi de la Daniela, indemnuri la actiune, exercitii legate de imaginea de sine. La fel ca si in sesiunile cu Paul, exista o parte de intrebari si raspunsuri la finalul fiecarei sesiuni.

+ o sesiune de 2 ore cu Daniela Nica - 7 strategii pentru a-ti provoca credintele limitative

+ 12 sesiuni in direct cu Daniela Nica!
-incepand din 7 februarie-

  • Tel, Viziune, Obiective
  • Actiunea
  • Zona de confort
  • Bariera Terorii
  • Diagrama Blocajului
  • Perseverenta

+ 6 intalniri de intrebari si raspunsuri

Toate intalnirile in direct vor fi inregistrate si vei avea acces pe viata la ele!

Sunt gata sa investesc in mine pentru pentru un program de dezvoltare interioara profunda!

Acces pe viata pe baza de user si parola la peste 40 de ore de inregistrari audio sau video!

Ghizii tai in program:

Daniela Nica de 12 ani se dezvolta in fiecare zi, 7 ani experienta in Network Marketing, unde a atins un nivel mare, iar de 5 ani si-a pus viata intr-un experiment in echipa John Maxwell. Intr-un experiment de crestere, in care fiecare nou obstacol este o noua provocare de a construi un nou exemplu pentru cei care vor sa o urmeze. De la simplu membru JMT, plina de frici si convingeri limitative, la un membru activ care facea primii pasi in a aplica sistemul de business propus de Paul Martinelli, la un facilitator al programului „Harta Succesului in 90 de zile”, in care a inceput sa ii ghideze pe ceilalti colegi sa faca primii pasi, Daniela a ajuns sa fie selectata de conducerea JMT pentru a conduce linia de mentalitate antreprenoriala in programul de mentorship JMT. In ultimii 4 ani, Daniela a construit o afacere de speaking, mentoring si coaching de succes, cu mii de clienti din peste 15 tari, si-a transformat venitul anual in venit lunar si are o cifra de afaceri de 6 cifre in euro.

Paul Martinelli calatoreste in toata lumea vorbind despre dezlantuirea adevaratului potential uman al fiecaruia ,si despre puterea a ceea ce mintea poate cu adevarat sa implineasca. Prin simplitatea intelepciunii sale, el reuseste sa se conecteze  imediat cu oameni si cu grupuri de oameni din toate mediile sociale. De la cei cu un inceput modest si dificil in viata, Paul a invatat sa se conecteze la adevaratul sau potential si a devenit multimilionar. Mesajele sale care au puterea de a schimba vieti, sunt disponibile prin intermediul workshop-urilor, retreat-urilor, seminariilor, webinariilor, serviciilor de coaching, si discursurilor tematice. Paul e de asemena un specialist in a-I instrui pe altii cum sa devina coach-I calificati si vorbitori online.

BONUS 1!!!

Inregistrarea sminarului de o zi de la Cluj Entrepreneurial Mindset cu Daniela Nica si Paul Martinelli

BONUS 2!!!

CD audio in format digital – ”Daniela Nica – Viziunea”

Intra acum in program!

2354 lei

Intra acum intr-un program de mentorare pentru invatarea, intelegerea, si aplicarea principiilor unui model de invatare a reusitei in afacerea ta!