fbpx

ONE YEAR GROWTH EXPERIMENT

Profita acum de oferta de la seminarul de la Ploiesti!

Program de ghidare si mentorare!

ESTI GATA SA TRECI DE LA:

  • Dorinta de a te schimba la a te schimba cu adevarat?
  • Vizualizarea visului tau la indeplimirea lui?
  • Persoana care esti chiar acum la persoana care doresti sa fii?
  • A te lupta cu rezistenta la aschimbare la adevarata liberate de a fi, de a face si a avea orice iti doresti?

Programul cuprinde 3 module:

CONSTIENTIZARE

Tel, Viziune, Obiective

Un program in care Daniela si Paul se vor implica PERSONAL in a analiza telurile, viziunea si obiectivele tale, iti vor da feedback in PRIVAT si te vor ghida sa iti extinzi gandirea ce contine:

–          Un workbook introductiv la care primesti feedbak personalizat

–          o lectie de 3 ore cu  Paul Martinelli

–          Cate un caiet de lucru lunar cu exercitii si intrebari

–          O intalnire lunara de ghidare si mentorare de grup in direct cu Daniela

Reclaim The Brilliance

Modelul Natural Brilliance este un model din patru parti, eliberare, descoperire, raspuns si observare. Acestea sunt cele 4 lucruri care trebuie sa se intample pentru a iesi din starea deblocaj din prezent. Si acest model al stralucirii naturale va ajuta pe oricine sa sparga barierele si sa treaca la urmatorul nivel.

  •  5 sesiuni inregisrate cu Daniela Nica despre modelul Natural Brilliance
  •  exercitii pe tema stimei de sine

+ o sesiune de 3 ore cu Paul Martinelli - 7 levels of awareness

INCREDERE

10 Pasi pentru a-ti crea o noua convingere

5 sesiuni cu Paul Martinelli de cate 2 ore, in fiecare prezentand cate 2 pasi din cei 10 pasi pentru a-ti crea o noua convingere. Sesiunile cu Paul au la sfarsit si o parte de intrebari si raspunsuri, toate sesiunile fiind traduse.

5 sesiuni cu Daniela Nica de cate doua ore in care vorbeste despre stima de sine. Pe langa asta, veti primi de la Daniela, indemnuri la actiune, exercitii legate de imaginea de sine. La fel ca si in sesiunile cu Paul, exista o parte de intrebari si raspunsuri la finalul fiecarei sesiuni.

+ o sesiune de 2 ore cu Daniela Nica - 7 strategii pentru a-ti provoca credintele limitative

PRINCIPII

Empowerment Mentoring Program

12 lectii inregistrate de 2 ore pe urmatoarele teme:

Armonia

Nu obtii ceea ce iti doresti, obtii ceea ce esti. Cine se aseamana se aduna. Forta dubla de actiune si atractie.

Drama

Iti place cand ceva se intampla… iti place sa dramatizezi. Te lasi prins in poveste, te lasi prins de ceea ce spui ca este important. 

Iertarea

Orice om alege cea mai buna optiune pe care o vede. Singura lui problema este ca te inseala. Nimeni nu este perfect… toti facem ceea ce putem. Umilinta si iertarea sunt doua fete ale aceleiasi mondede.

Atitudinea

Atitudinea este in gandurile, sentimentele si actiunile tale. Testul atitudinii al lui Earl Nightingale – viata ta te trateaza bine?

Authentic Journaling

Pastreaza-ti directia. Stabileste-ti obiective. Traieste cu un scop

Bariera Terorii

In momentele schimbarii, fie pasesti inspre crestere, fie inapoi, spre siguranta. Inainteaza mereu prin frica si frustrare, incat sa-ti extinzi zona de confort.

Tel, Viziune, Obiective

Nu cresti fara niciun motiv. Trebuie sa identifici ceea ce iti doresti. Viata nu e o repetitie.

Recunostinta

Recunostinta iti pastreaza mintea concentrata pe ceea ce este bun. Fereste-te de tentatia de a te simti greu de multumit. Recunostinta te conecteaza la sursa ta de alimentare. 

Zona de confort

Cresterea incepe in afara zonei de confort. Tu esti responsabil, nimeni nu o va face in locul tau. Cresterea incepe cu o decizie

Esti perfect!

Ai tot ceea ce iti trebuie pentru o viata implinita. Esti o perfecta fiinta umana imperfecta. Ai mai mult potential decat vei folosi vreodata. 

Fii faimos in lumea ta!

Traieste o viata faiomasa. Traieste o viata plina de semnificatie!

Perceptia

Folosesti perceptia pentru, sau impotriva ta. Nu esti deranjat de lucrurile care se intampla, ci de opinia ta asupra lor.

Sunt gata sa investesc in mine pentru pentru un program de dezvoltare interioara profunda!

Acces pe viata pe baza de user si parola la peste 120 de ore de inregistrari audio sau video!

Profita acum de oferta de la seminar!

6497 lei

897 lei

Ghizii tai in program:

Daniela Nica de 12 ani se dezvolta in fiecare zi, iar de 5 ani si-a pus viata intr-un experiment in echipa John Maxwell. Intr-un experiment de crestere, in care fiecare nou obstacol este o noua provocare de a construi un nou exemplu pentru cei care vor sa o urmeze. De la simplu membru JMT, plina de frici si convingeri limitative, la un membru activ care facea primii pasi in a aplica sistemul de business propus de Paul Martinelli, la un facilitator al programului „Harta Succesului in 90 de zile”, in care a inceput sa ii ghideze pe ceilalti colegi sa faca primii pasi, Daniela a ajuns sa fie selectata de conducerea JMT pentru a conduce linia de mentalitate antreprenoriala in programul de mentorship JMT. In ultimii 4 ani, Daniela a construit o afacere de speaking, mentoring si coaching de succes, cu mii de clienti din peste 15 tari, si-a transformat venitul anual in venit lunar si are o cifra de afaceri de 6 cifre in euro.

Paul Martinelli calatoreste in toata lumea vorbind despre dezlantuirea adevaratului potential uman al fiecaruia ,si despre puterea a ceea ce mintea poate cu adevarat sa implineasca. Prin simplitatea intelepciunii sale, el reuseste sa se conecteze  imediat cu oameni si cu grupuri de oameni din toate mediile sociale. De la cei cu un inceput modest si dificil in viata, Paul a invatat sa se conecteze la adevaratul sau potential si a devenit multimilionar. Mesajele sale care au puterea de a schimba vieti, sunt disponibile prin intermediul workshop-urilor, retreat-urilor, seminariilor, webinariilor, serviciilor de coaching, si discursurilor tematice. Paul e de asemena un specialist in a-I instrui pe altii cum sa devina coach-I calificati si vorbitori online.

BONUS 1!!!

Inregistrarea sminarului de o zi de la Cluj Entrepreneurial Mindset

BONUS 2!!!

Inregistrarea sminarului de o zi de la Cluj Reclaim The Brilliance

BONUS 3!!!

Inregistrarea workshop-ului „Sparge Barierele Invizibile”

Mai mult...

Acces pe viata la sesiunea lunara in direct cu Daniela Nica!

Profita acum de oferta de la seminar!

6497 lei

897 lei

Poti achizitiona programul si in rate lunare:

Oferta te cuplu (sot-sotie, parinte-copil)

1127 lei

Intra acum intr-un program de mentorare pentru invatarea, intelegerea, si aplicarea principiilor unui model de invatare a reusitei!