fbpx

Vorbitori

Provenind dintr-o familie de imigranti italieni din Pittsburg, Paul a fost singurul din patru frati care nu s-a descurcat la scoala. Avea sa inteleaga mai tarziu ca motivul nu avea deloc de-a face cu nivelul de inteligenta, ci cu convingerile limitative despre sine. Una dintre lectiile fundamentale pe care Paul le-a invatat din propria experienta este ca „credintele determina comportamentele”. Nu cunostintele! Credintele determina comportamentele.

Dat afara de la liceu si alungat de acasa, Paul a inceput prin a face munci fizice grele pentru ca doar de asta se credea capabil. In timp, pentru ca a avut ocazia sa intalneasca oameni care i-au devenit mentori, Paul si-a evaluat si provocat, cu ajutorul acestora, toate credintele limitative si a invatat de la ei principiile succesului si elementele gandirii antreprenoriale.

Timp de aproape doua decenii a construit, de la zero,  un business in domeniul curateniei, pe care a ajuns sa il vanda cu un milion de dolari. In tot acest timp a devenit constient si a lasat sa creasca in interiorul sau dorinta de a inspira oamenii de pe scenele lumii. Paul a impartit scena cu giganti ai dezvoltarii personale si si-a infiintat propria firma de training, speaking si coaching. Este presedintele JMT, un grup de elita formati din coachi si comunicatori certificati, mentorati de expertul si autorul de leadership numarul 1, conform New York Times, John C. Maxwell, cu care Paul este partener de business. A construit de la zero cinci companii de multe milioane de dolari. A creat si a vandut planuri de marketing si vanzari pentru produse si servicii de peste 200 de milioane de dolari. Este unic in lume prin faptul ca a ajutat zeci de mii de persoane sa puna in aplicare un sistem care nu numai sa ii ajute sa devina profesionisti in domeniul trainingului si coachingului, ci si sa isi creeze, la randul lor, afaceri generatoare de profit. Ceea ce reuseste sa faca in interiorul programului este sa vina in ajutorul antreprenorilor care au nevoie de claritate, viziune si metode de a-si creste afacerile. 

Vino sa petreci o zi alaturi de Paul Martinelli in data de 27 iunie 2018 in cadrul evenimentului ‘Entrepreneurial Mindset’ (‘Gandirea Antreprenoriala’) si ofera-ti ocazia de a vibra pe cu totul alta frecventa pentru cateva ore. Paul te va ghida printr-un proces de gandire care iti va arata cum poti materializa in viata ta lucrurile pe care tu doresti sa le obtii.

Daniela Nica este o fata simpla, de la tara, cu un vis mare. Provenind dintr-o familie cu cinci copii, Daniela a fost singura din familie care a reusit sa studieze si sa termine o facultate. Dorinta de cunoastere si de evolutie s-a dezvoltat in timp, fiind initial doar un „mecanism de aparare” fata de alternativa de a munci in agricultura. Aproape 20 de ani, Daniela s-a zbatut intre, pe de o parte, acumularea de cunostinte care i-ar fi dat statutul de „intelectual” si credintele subconstiente despre sine, despre lume si despre posibilitati, care spuneau: „Sarac te-ai nascut, sarac mori!”, „Oamenii ca noi numai cu munca grea o scot la capat”…

Si pentru ca „credintele determina comportamentele”, Daniela a terminat facultatea, dupa care a imigrat in Italia, unde a facut munci fizice grele. Dar pentru ca noi suntem fiinte spirituale, dotate cu un intelect si traim intr-un corp fizic, vocea spirituala din noi gaseste mereu un mod prin care sa ne spuna sa fim mai mult, sa facem mai mult, sa avem mai mult. De la spalat vase, la servit la mese si la gatit pizza pana la a ajunge sa conduca un restaurant, Daniela a crescut pas cu pas in acel mediu. Exact intr-un moment cand credea ca „a reusit”, ca este „de succes” , a cunoscut un mediu total diferit si a fost pusa in situatia de a redefini succesul. „Cand esti cel mai destept din clasa ta, schimba clasa”, spunea Les Brown, iar Daniela a luat-o de la zero, in acest mediu in care s-a intalnit, practic, cu visul sau de a inspira oamenii de pe scena. De 12 ani se dezvolta in fiecare zi, iar de 5 ani si-a pus viata intr-un experiment in echipa John Maxwell. Intr-un experiment de crestere, in care fiecare nou obstacol este o noua provocare de a construi un nou exemplu pentru cei care vor sa o urmeze. De la simplu membru JMT, plina de frici si convingeri limitative, la un membru activ care facea primii pasi in a aplica sistemul de business propus de Paul Martinelli, la un facilitator al programului „Harta Succesului in 90 de zile”, in care a inceput sa ii ghideze pe ceilalti colegi sa faca primii pasi, Daniela a ajuns sa fie selectata de conducerea JMT pentru a conduce linia de mentalitate antreprenoriala in programul de mentorship JMT. In ultimii 4 ani, Daniela a construit o afacere de speaking, mentoring si coaching de succes, cu mii de clienti din peste 15 tari, si-a transformat venitul anual in venit lunar si are o cifra de afaceri de 6 cifre in euro. Cea mai importanta lectie pe care Daniela a invatat-o si o preda la randul ei este ca rezultatele sunt mereu mici daca le comparam cu potentialul si ca mintea este o unealta extraordinara cu care putem crea viitorul ideal pe care pretindem ca ni-l dorim. In programele sale, Daniela te va ajuta sa iti pui rezultatele in perspectiva corecta, sa le vezi ca fiind mici si pe tine ca fiind mare. 

Ce vei afla la eveniment:

 • ce decizii ia un antreprenor ''in avans'' , ''a priori''
 • care sunt caile prin care un antreprenor intelege diferenta dintre pret si valoare
 • ce relatie trebuie sa aiba un antreprenor cu banii
 • ce pierde un antreprenor daca amana sa actioneze si de ce trebuie sa ACTIONEZI fara sa stii cum
 • cat de valoros e timpul unui antreprenor si cum sa il gestionam
 • care sunt lucrurile importante si mai putin urgente pe care un antreprenor e nevoie sa le faca zilnic pentru a-si atinge scopurile si a-si creste afacerea
 • care sunt lucrurile pe care sa le faci, care sa le delegi si care sa le abandonezi atunci cand esti antreprenor
 • la ce comportamente ale oamenilor e nevoie sa fim atenti pentru a nu risca sa fim inselati in viata de antreprenor
 • cum te descurci cu angajatii care esueaza
 • care sunt criteriile dupa care angajezi sau concediezi o persoana
 • care sunt principiile dupa care promovezi sau recompensezi o persoana din cadrul echipei tale
 • dupa ce criterii iti alegi mentorii, partenerii sau colaboratorii
 • cum sa folosesti diferit social media pentru viata publica si pentru cea privata

Agenda zilei

 • 10:00-11:20 – Sesiune de predare
 • 11:20-11:40 – Pauza de networking
 • 11:40-13:00 – Sesiune de predare
 • 13:00-14:00 – Pranz cu sesiune de intrebari si raspunsuri
 • Oportunitate de poze cu Daniela si Paul
 • Cina VIP (pe baza de invitatie) - eveniment cu un numar foarte restrans de participanti in limba engleza
  Paul Martinelli va preda o lectie pe care o preda exclusiv in evenimente private.
  Sesiune de intrebari si raspunsuri.

  Costul cinei este separat. Pentru detalii, da click pe butonul de mai jos:

Atmosfera de anul trecut:

Bilet standard

Lei 147
 • Acces la sesiunile generale

Bilet Intrare Generala + Lunch&Learn

Lei 294
 • Acces la sesiunile generale
 • Acces la pranzul cu invatare
 • Oportunitate de poze cu Daniela si Paul
SOLD OUT

Bilet VIP

Lei 447
 • Acces in primele 3 randuri la sesiunile generale
 • Acces la pranzul cu invatare
 • Oportunitate de poze cu Daniela si Paul
 • Acces la programul online Psihologia influentarii (valoare 197 euro)

Parteneri

logo-true2-1

Asigura-ti un loc acum!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Locatia: Hotel Opera Plaza