fbpx

Dezvoltarea este intentionata sau nu exista!

Noi iti punem la dispozitie un plan complet de dezvoltare pe care il poti utiliza toata viata!
In plus, te sustinem activ sa te disciplinezi si sa-ti creezi noi obiceiuri!

Un plan complet de dezvoltare personala pe 12 domenii cheie! 

Ai 12 sesiuni audio/video (care se pot si descarca) de aproximativ 2 ore fiecare, caiete de lucru in pdf, ai un `call to action` zilnic timp de 90 de zile si invitatie la trei sesiuni interactive, in direct cu mine, unde poti pune intrebari specifice legate de cresterea ta pe diferite domenii.

Un plan de dezvoltare personala structurat pe 12 niveluri in care poti masura si poti evalua in fiecare zi progresul tau.

Acum, este mai simplu ca niciodata sa te disciplinezi, sa traiesti intentionat si sa te indrepti catre cea mai buna varianta a ta!

De ce „Traieste Intentionat?”

Disciplina

Înscrie-te în programul ”Trăieşte intenţionat” şi învaţă să îţi atingi obiectivele, şi nu le abandonezi la jumătate. Învaţă cum să îţi creezi un sistem de displină care să te menţină pe calea ta, folosind câteva unelte simple care funcţionează. Oamenii care au atins succesul prin forţe proprii au un numitor comun: Disciplina!

Valori

Participă în ”Trăieşte Intenţionat” şi îţi vei descoperi propriile valori şi vei învăţa cum să te ghidezi după ele în fiecare situaţie. Cei mai mulţi oameni trăiesc după valori preluate din societate sau familie şi nu le aparţin. Din această cauză ei nu sunt aliniaţi cu viaţa pe care şi-o doresc şi obţin rezultatele cu mari eforturi.

Convingeri limitative

Trăieşte intenţionat şi îţi vei descoperi convingeri ascunse, care te ţin pe loc din evoluţia ta. Convingerile limitative sunt convingeri preluate de la persoanele din jurul tău. Nu eşti conştient/ă de ele dar îţi limitează rezultatele.

Pe primul loc!

Trăieşte intenţionat şi învaţă să fii pe primul loc. Deşi pare surprinzător, cei mai mulţi oameni sunt pe locul doi în viaţa lor. Pe primul loc sunt: sefii, prietenii sau persoana dragă. Învaţă cum să ajungi pe primul loc în viaţa ta ca să poţi ajunge la viaţa pe care ţi-o doreşti.

Alatura-te acum comunitatii noastre exclusiviste!

1332 lei

Intra in programul „Traieste Intentionat” si primesti:

 • Timp de 90 de zile primesti IN FIECARE ZI , o idee de ACTIUNE pentru a implementa noile tale obiceiuri pe 12 domenii cheie;
 • Acces la materiale pe viata, la orice ora, pe o platforma online, pe baza unui user si a unei parole.
 • In fiecare saptamana, timp de 12 saptamani, primesti o sesiune audio de 2 ore (SE POATE DESCARCA) despre cele 12 teme esentiale ale planului tau de dezvoltare personala;
 • In fiecare saptamana, timp de 12 saptamani, primesti cate un caiet de lucru pe una din cele 12 teme esentiale ale planului tau de dezvoltare personala;
 • Acces la o comunitate online, unde vei gasi sustinere, incurajare si ve putea interactiona cu alti participanti in procesul tau de crestere personala
 • O data pe luna, timp de 3 luni, te invit LIVE, la o sesiune interactiva unde poti pune intrebari si poti primi mentorare;

Cele 12 teme pe care le vom aborda saptamanal si la care vom lucra zilnic sunt:

Atitudine

Prioritati

Familie

Sanatate

Gandirea

Finante

Angajament

Valori

Relatii

Credinta

Generozitate

Crestere personala

Sunt gata sa investesc in mine pentru 12 saptamani de dezvoltare interioara profunda!

Ghidul tau in program:

Daniela Nica de 12 ani se dezvolta in fiecare zi, iar de 5 ani si-a pus viata intr-un experiment in echipa John Maxwell. Intr-un experiment de crestere, in care fiecare nou obstacol este o noua provocare de a construi un nou exemplu pentru cei care vor sa o urmeze. De la simplu membru JMT, plina de frici si convingeri limitative, la un membru activ care facea primii pasi in a aplica sistemul de business propus de Paul Martinelli, la un facilitator al programului „Harta Succesului in 90 de zile”, in care a inceput sa ii ghideze pe ceilalti colegi sa faca primii pasi, Daniela a ajuns sa fie selectata de conducerea JMT pentru a conduce linia de mentalitate antreprenoriala in programul de mentorship JMT. In ultimii 4 ani, Daniela a construit o afacere de speaking, mentoring si coaching de succes, cu mii de clienti din peste 15 tari, si-a transformat venitul anual in venit lunar si are o cifra de afaceri de 6 cifre in euro.

Decide sa scapi de amanare si de haosul cauzat de lipsa disciplinei!

Traieste Intentionat!

1332 lei
 • Acces la cele 12 lectii inregistrate cu posibilitate de descarcare
 • 12 caiete de lucru pentru fiecare dintre cele 12 lectii
 • indemnuri la actiune zilnice, timp de 90 de zile
 • Resurse suplimentare - exercitii, teme, alte materiale
 • Acces la 3 intalniri Q&A lunare in direct
 • Acces la un grup inchis de Facebook

Intra acum intr-un program de mentorare pentru invatarea, intelegerea, si aplicarea principiilor unui model de invatare a reusitei!